Kőszegpaty.hu

Kőszegpaty község Önkormányzatának hivatalos honlapja

Az új esztendőt 2017. január 8-án a Kőszegi Vonósok Új évi koncertjével kezdtük Kőszegpatyon. A Szent Miklós katolikus templom már 3. alkalommal adott méltó helyet a Vonósok műsorának. Scheer Bernadett a köszöntő szavaiban megemlítette, hogy Kőszegpaty, ha hóesés szeretne, akkor csak annyit kell tenni, hogy meg kell a Kőszegi Vonósokat hívni, mert már két alkalommal is a vonósok előtt megérkezett a hó is hozzánk.

Szerencsére nem ijesztette el az együttes magyar és ausztriai tagjait sem és megérkeztek hozzánk, hogy ismét egy felejthetetlen élményt szerezzenek Kőszegpaty lakóinak. A padsorokban ülő „vegyes” korú hallgatóság méltó figyelemmel, csodálattal hallgatta a varázslatos koncertet az ismert és kevésbé ismert műveket. Érdekesség, hogy külön karmester nélkül Scheer Bernadett koncertmester pillantására, mozdulatára együtt muzsikálnak a zenekar tagjai.

Ezúton köszönjük a Kőszegi Vonósok és Vass Csaba András plébános úr munkáját, mely nélkül nem jöhetett volna létre ez a szép délután.

Bízunk benne, hogy a 2016-ban a 20 éves jubileumát ünneplő együttes a későbbi meghívásunknak is eleget tud tenni, a számtalan más programja mellett. 

Impresszum

Moderátor: Milos László István

Rendezvényfotók: a falu lakosai

Nevezetességek képei és légifotók:
Tamás Csaba

Adatvédelem

Minden jog fenntartva.
Az oldalon található képek és szöveges tartalom másolása, továbbközlése csak az oldal tulajdonosának engedélyével lehetséges.
Adatvédelmi nyilatkozat.

Ez az oldal cookie-kat (sütiket) használ a felhasználók hitelesítéshez és a látogató statisztikához. Bővebb információ az adatkezelési szabályzatban.