Kőszegpaty.hu

Kőszegpaty község Önkormányzatának hivatalos honlapja

Oldal frissítés

  • Frissítve: 2019. november 19., kedd 08:15:10.

Névnap

2019. november 22. péntek
Cecília
A Nap kel 07:05-kor,
nyugszik 16:08-kor.

Holnap
Kelemen, Klementina
napja lesz.

Látogatottság

MaMa175
TegnapTegnap173
EhetiEheti872
EhaviEhavi3656
ÖsszesÖsszes182310

Pályázatkereső

Keresés az érvényes pályázatok között
 
www.pafi.hu

Hirdetmények

Eboltási hirdetmény

Az ebek veszettség elleni kötelező védőoltása

Felhívás

2. fokú hőségriasztás elrendelése

Az erdő és szabadtéri tüzek megelőzésére

Felhívás

Kéménytüzek

Fogorvosi ellátási szolgálat

A Katasztrófavédelmi kirendeltség őszi felhívása

Tűzvédelem az őszi időszakban

Aratással kapcsolatos információk

A Szombathelyi Katasztrófavédelmi Kirendeltség felhívása.

A könyvtár nyitvatartási rendjének megváltozásáról

A 2014. C. tv. szerinti előírásoknak megfelelően a "könyvtár nyitva tartását a hét valamelyik munkaszüneti napján is biztosítani kell".
Ennek megfelelően az új nyitvatartási rend:
Hétfőn 15.00-18.00
Szombaton 14.00-17.00
Köszönjük megértésüket.

Szabadtéri tűzgyújtással kapcsolatos információ

A Szombathelyi Katasztrófavédelmi Kirendeltség felhívása.

Átalakult a szociális ellátások rendszere

2015. március 1. napjától átalakult a szociális ellátások rendszere.

Hatályba lépett Kőszegpaty község Önkormányzata Képviselő-testületének 2/2015.(II.27.) számú önkormányzati rendelete a pénzbeli és természetbeni szociális támogatásokról, egyes ellátásokról.

bővebben...

Változások az aktív korúak ellátásával kapcsolatban

A szociális ellátások 2015. március 01. napjától bekövetkező változásaival kapcsolatos tájékoztató letölthető itt.

orsolya nap2019Kőszegpaty Jövőjéért Egyesület harmadik alkalommal vett részt Kőszegen a „Natúrpark Ízei” Orsolya - napi vásár, - Gasztronómiai fesztiválon. Az idén töltött káposztával, sztrapacskával és 24 féle süteménnyel vártuk a látogatókat. Összeszokott csapatunk izgatottan készítette az ételeket és kínálta a zsűrinek és támogatóinknak. Ismételten bebizonyosodott, hogy nincs az a nagy üst és fazék, amit ha csordultig főzünk, akkor elég lenne a kóstolni vágyóknak. Az eredményhirdetéskor a főzőversenyen való részvételért a „Házias, hagyományos ízek” díját igazoló Oklevelet és ajándékcsomagot vehettük át.

001Kőszegpatyon 2019. október 24-én megtartotta alakuló ülését a képviselő–testület, élén Májerhoffer Attila polgármesterrel.

Vaskó János jegyző úr és Horváth Judit, a választási bizottság elnökének ismertetője után került sor a polgármester és az önkormányzati képviselők – Kovács László, Lada Attila, Milos László István és Rigó József – eskütételére. Alpolgármesternek Milos László István választották, aki az elmúlt 5 évben is ellátta ezt a feladatot. Az alpolgármester eskütétele és a Megbízó levelek átadása után a polgármester, az alpolgármester és a képviselő–testületi tagok tiszteletdíjának megállapítására, megszavazására került sor. A képviselő-testületi ülés napirendi pontjainak megfelelően (Szervezeti és Működési Szabályzat módosítására javaslat, bizottsági tagok megválasztása, delegálás önkormányzati társulások, társaságok szerveibe, megbízás rendeletalkotás előkészítésére) folytatódott az ülés. Ezek után a polgármester ismertette programját.

Polgármester úr megköszönte a részvételt azoknak, akik részt vettek a szavazáson, függetlenül attól, hogy melyik jelöltet támogatták. Ugyancsak köszönetet mondott az elmúlt 5 évben kapott támogatásért, amely szükséges volt az elért sikerekhez. Hétfőnként a fogadóóráján várja az észrevételeket, javaslatokat.

Tisztelt könyvtár látogatók!

 

A kőszegpatyi könyvtár 2019. november 11-től november 22-ig szabadság miatt zárva tart.

Megértésüket köszönjük.

Tisztelt Lakosság! Tisztelt Ügyfeleink!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a takarékszövetkezeti szektor átalakításának legjelentősebb állomásaként 2019. október 31-én tizenegy takarékszövetkezet és két bank* egyesül a Takarékbank Zrt-ben. Novembertől a Takarék Csoport egyetlen univerzális kereskedelmi bankja több mint 1,1 millió ügyfelet szolgál ki és az ország legnagyobb fiókhálózatát működteti. A jogi egyesüléssel egyidőben a Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. informatikai rendszerét egyesítik a Takarékbank Zrt. már működő hálózatával, ezért ötnapos informatikai átállás után, 2019. október 31-et követően november 6-án indulnak újra a bank szolgáltatásai, mely az új Takarékbank Zrt. minden fiókját és szolgáltatását érinti.

Örömmel értesítjük a tisztelt lakosságot, hogy a közösségi házban használhatóvá vált a pingpong asztal minden nap 17 és 20 óra között.

A kulcsot elkérni a Kossuth utca 57-ben és a +36703137967-es telefonszámon lehet.

Kommunális ürítés a hét minden csütörtökén.

Szelektív ürítés: április 18, május 16, június 13, július 11, augusztus 8, szeptember 5, október 3, november 28, december 26.

Egyesület

1sz

Impresszum

Moderátor: Milos László István

Rendezvényfotók: a falu lakosai

Nevezetességek képei és légifotók:
Tamás Csaba

Adatvédelem

Minden jog fenntartva.
Az oldalon található képek és szöveges tartalom másolása, továbbközlése csak az oldal tulajdonosának engedélyével lehetséges.
Adatvédelmi nyilatkozat.

Ez az oldal cookie-kat (sütiket) használ a felhasználók hitelesítéshez és a látogató statisztikához. Bővebb információ az adatkezelési szabályzatban.